Cursuri / Workshopuri

Pentru a ne putea tine cursurile amenajam un spatiu in Bucuresti – o scoala de printare 3D unde vei putea descoperi cele mai noi tendinte din domeniu si capata o experienta necesara directiei in care se dezvolta piata actuala a muncii.

Pentru a strange banii necesari finalizarii amenajarii spatiului am pornit o campanie de crowdfunding pe Startarium. Poti cumpara in avans produse realizate de noi sau cursul pe care ti-l doresti la pret redus, iar noi ne pregatim sa te putem primi incepand cu 20 ianuarie 2020.

Nu este donatie sau sponsorizare! Daca se finanteaza campania, primesti la schimb cursul sau produsul ales. Platforma Startarium este un proiect ING Bank si nu exista niciun risc in a nu primi la schimb ceea ce promitem. In cazul in care nu reusim sa strangem cei 7000 de euro, Startarium va returna banii persoanelor care au participat la campanie.

PROTOTEEP - Scoala de printare 3D

IN CURAND

Pregatim un program educativ inovator de invatare activa si experimentare prin cursuri de ceramica, ateliere si evenimente care sa urmareasca schimbarea dinamicii in domeniul ceramicii si sa aduca impreuna munca manuala si cea computerizata, nu ca o negare a traditiilor, ci ca o introducere in metode avansate, controlate, de lucru cu lutul.

Spatiu dedicat ceramicii si tehnologiilor avansate, intretesute in activitati creative:

  • Cursuri modelare lut / proiectare computerizata
  • Workshopuri
  • Expozitii de arta contemporana / redefinirea notiunii de arta ceramica
  • Networking fabricatie digitala