Servicii atelier ceramica

Printare 3D cu ceramica - Integrarea artei in manufactura automatizata

PROTOTIPURI FUNCTIONALE | MACHETE ARHITECTURA | PRODUCTIE DE SERIE HORECA | CERAMICA PERSONALIZATA | OBIECTE DE ARTA

Ceramica Digitala este primul atelier de ceramica din Romania care ofera servicii B2B si produse obtinute prin folosirea de imprimante 3D cu lut, echipamente experimentale dezvoltate in ultimii 2-3 ani in tari precum Statele Unite, Olanda, Italia, Marea Britanie. Misiunea noastra este de a incuraja folosirea tehnologiilor inovative si de transforma modul de lucru cu lutul in realitate folosind cele mai noi sisteme de printare 3D pentru ceramica in combinatie cu utilizarea de materiale naturale, arderea traditionala a ceramicii si arta glazurarii. Avem echipamentele necesare pentru a produce ceramica de o frumusete aparte, cu design si functionalitate inovativa. Serviciile si produsele ceramice Ground Digitalia stau la intersectia dintre inginerie si arta: design complex, viteza de productie, echipamente controlate digital.

PROIECTARE 3D
Nu orice model este printabil 3D. Si nu orice model printabil 3D poate fi executat din argila.
View More
FABRICATIE ADITIVA
Patru ani de printare 3D / manufactura aditiva, peste 10 ani de modelare, mereu interesati de noile tehnologii.
View More
ARDERE & FINISARE
Printarea 3D cu ceramica / lut nu ocoleste etapa traditionala de ardere si glazurare.
View More

Proiectam de la zero modele digitale care pot fi printate 3D cu lut. Determinam fezabilitatea proiectului tau si iti oferim sfaturi de imbunatatire a lui pentru printare 3D cu ceramica fara a sacrifica integritatea designului si intentia artistica.

Ne imbunatatim constrant procesele, echipamentele si investim timp in lucruri pe care putini altii le pot face. Rasturnam 30000 de ani de tehnici de productie ceramica prin introducerea tehnicilor de printare 3D la scara industriala – personalizare in masa.

Pentru a adauga ultimele detalii, iti glazuram piesele si le ardem. Poti sa iti alegi glazura dintr-o gama de 14 culori diferite.. Mai mult, daca faci ceramica si nu ai unde sa o arzi, poti inchiria un cuptor.

CUI NE ADRESAM

RETAILERILOR

in magazinele carora ceramica inovativa sa isi poata face loc usor si sa aduca un suflu nou;

SECTORULUI HORECA

prin decoratiuni si produse pentru servit autentice, personalizabile in masa;

FIRMELOR DE PUBLICITATE

atrase de integrarea tehnologiei ceramicii digitalizate in campaniile de marketing;
obiecte decorative ceramica productie horeca

SI

DESIGNERILOR DE PRODUS

dornici sa experimenteze tehnici noi de fabricatie cu materiale semifluide;

DESIGNERILOR DE INTERIOR

cu viziune si inspirati de evolutia tehnologica in amenajari;

ARHITECTILOR

interesati de sisteme inovative de constructie, compartimentare si restaurare.

Din cauza complexitatii procesului de imprimare 3D cu ceramica, serviciile oferite sunt doar business-to-business. Pentru persoane fizice care doresc sa faca un cadou sau sa vada cum functioneaza imprimantele, te rugam sa verifici sectiunea de cursuri sau membership. Sau magazinul nostru. Pentru ca ne dorim sa te bucuri si tu de noutatile tehnologice, orice model existent in magazin este personalizabil in anumite limite.

Echipamente inovative, ani de experienta, cunostinte aprofundate in domeniul manufacturii aditive si angajamentul nostru pentru calitate – totul ne recomanda pentru a fi partenerul tau de incredere pentru realizarea unor produse ceramice exclusive.Tu ai ideea si noi avem infrastructura pentru a-I da viata, culoare si forma. Te asteptam pe la noi sa discutam cum putem pune in actiune impreuna viziuni care schimba lumea si depasesc limitele ceramicii traditionale.